реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Суд скасував рішення Чернігівської міської ТВК про перерахунок недійсних бюлетенів
17:19
Суд скасував рішення Чернігівської міської ТВК про перерахунок недійсних бюлетенів
Суд скасував рішення Чернігівської міської ТВК про перерахунок недійсних бюлетенів Суд скасував рішення Чернігівської міської територіальної виборчої комісії про перерахунок недійсних виборчих бюлетенів районними у місті Чернігові виборчими комісіями.
Відповідне рішення було прийняте окружним адміністративним судом сьогодні, 31 жовтня, після розгляду справи по суті.
Про це повідомляє ПіК Чернігівщина
Зазначимо, що сьогодні зранку, адміністративний суд своїм рішенням відмовив у заодоволенні клопотання політичної партії "Наш край", стосовно скасування рішення Чернігівської міської виборчої комісії про повторний підрахунок недійсних бюлетенів на всіх виборчих дільницях у Деснянському районі міста Чернігова.

Слід відзначити, що Деснянська виборча комісія вже розпочала перерахунок недійсних бюлетенів. Засідання комісії продовжувалось до 4 ранку. Було опрацьовано недійсні бюлетені з 8 дільниць і виявлено 3 дійсні бюлетені. Комісія пішла на перерву до12.00

У той же час, Нововзаводська районні виборча комісія ще не приступила до повторного перерахунку недійсних бюлетенів, взявши перерву до 17.00.

Як заявив на своїй сторінці в Facebook член Чернігівської міської виборчої комісії Олександр Гашпар: «Пробувши до 4 години ранку в Деснянській виборчій комісії , можна констатутавати, що ніяких фальсифікацій з недійсними бюлетенями скоріш за все не має, а чернігівську міську виборчу комісію шляхом обману втягнули в свої міжпартійні разборки представники деяких політичних сил, котрим воно, як виявилось пізніше було навіть і не дуже цікаво.»

Нагадаємо, вчора, в зв’язку зі зверненням до комісії одного з суб’єктів виборчого процесу – Радикальної партії, Чернігівська міська територіальна виборча комісія ухвалила рішення про перерахунок бюлетенів,які були визнані недійсними на всіх дільницях Новозаводського та Деснянського районів міста Чернігова.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 916 | Теги: перерахунок голосів, вибори, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar