реклама партнерів:
Головна » 2023 » Листопад » 11 » Світло рятує життя
20:40
Світло рятує життя
Світло рятує життя "Світло рятує життя": патрульні організували захід з популяризації світловідбиваючих елементів
Напевно, немає такої людини, яка б не чула про флікери чи світловідбиваючі елементи, але є ті, хто досі ними не користується з різних причин.
Така категорія громадян: пішоходи, велосипедисти, окрім прямої вимоги правил дорожнього руху мати на верхньому одязі світловідбиваючі елементи у темний час доби або за умов недостатньої видимості, забувають ще про один важливий аспект — вони наражають себе на небезпеку.
Тож ми вирішили в черговий раз нагадати учасникам дорожнього руху про важливість використання флікерів, їх різновиду та розмаїття. А допомогти нам у їх популяризації ми запросили театр мод Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.
Моделі продемонстрували, що флікери можна комбінувати як між собою, так і з будь-яким одягом, і це має гарний вигляд.
Представники громадської організації, що опікується проєктами, пов’язаними з екологією та розбудовою велоінфраструктури в Чернігові, показали, як має виглядати кермувальник електричного колісного транспортного засобу.
Захід відбувався в рамках національного проєкту "Світло рятує життя". Ми вдячні всім, хто долучився і підтримав ідею.
Ми закликаємо громадян дотримуватися безпеки та правил дорожнього руху: користуйтеся світловідбиваючими елементами у темний час доби — це рятує життя.

Джерело: патрульна поліція Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1744 | Теги: Чернігівщина, світловідбиваючі елементи, патрульна поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar