реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 6 » У Чернігівській міськраді ініціювали збір теплих речей для Авдіївки
13:54
У Чернігівській міськраді ініціювали збір теплих речей для Авдіївки
У Чернігівській міськраді ініціювали збір теплих речей для Авдіївки Приєднатися до збору теплих речей та інших видів допомоги, яка буде відправлена до Авдіївки Донецької області – з таким закликом до своїх колег – працівників усіх підрозділів міської ради – публічно звернувся сьогодні начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Григорій Годун. Це прозвучало на традиційній щопонеділковій нараді Чернігівського міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради.

Григорій Годун повідомив, що Департамент цивільного захисту Чернігівської ОДА вже відправив один гуманітарний вантаж на Авдіївку, а зараз розглядається питання про направлення другого. Вантажі розраховані на підтримку не тільки і не стільки військових, як цивільних. Перший вантаж складався з продуктів харчування і талонів на пальне. Але доречними, особливо з огляду на морози, можуть бути й інші вантажі. Наприклад, за інформацією зі ЗМІ, Харків передав туди теплі речі – і вони виявилися дуже доречними.

Відділ з надзвичайних ситуацій Чернігівської міської ради готовий допомогти у зборі та передачі допомоги волонтерському центру.

Також, як відомо, допомогу в Чернігові можна приносити одразу до цього центру за адресою вул. Гетьмана Полуботка, 70 (вхід до будівлі Департаменту з надзвичайних ситуацій навпроти педуніверситету).

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 757 | Теги: теплі речі, Чернігів, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar