реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » У Чернігівській міськраді пропонують створити проукраїнську більшість
20:39
У Чернігівській міськраді пропонують створити проукраїнську більшість
У Чернігівській міськраді пропонують створити проукраїнську більшість Керівник політичної партії "Демократичний Альянс" Ігор Андрійченко звернувся до обраних депутатів Чернігівської міськради з пропозицією створити у міській раді проукраїнську більшість.
Про це йдеться на сторінці facebook активіста.
"Взяти відповідальність – створити проукраїнську більшість!
Вибори депутатів місцевих рад відбулись. На жаль, їх результати півдня і сходу країни говорять про реванш партії регіонів вже під новими брендами. Причинами є відсутність реформування країни, реальної боротьби з корупцією та стрімке погіршення рівня життя населення.
В Чернігівську міську раду обрані представники семи політичних партій. Однодумці і представники діючої влади - партія «Наш край» і «Опозиційний блок», який на межі проходження. Лобісти цих проектів вже достатньо нашкодили Чернігову. Представники «Солідарності», «Батьківщини», «Самопомочі», «Демальянсу» і частини радикалів мають СТВОРИТИ ПРОУКРАЇНСЬКУ БІЛЬШІСТЬ.
НЕЗАЛЕЖНО ВІД РЕЗУЛЬТАТІВ ВИБОРІВ МІСЬКОГО ГОЛОВИ, ці 24 голоси реально зможуть направити розвиток міста в правильному руслі. Головне навчитись думати власною головою, а не чекати команд партійного керівника.
Як показує досвід - є ризик скупки голосів депутатів або ж іншого тиску на них. Прискіплива увага громадськості і потенційно близькі наступні вибори мають зупинити бажаючих заробити на депутатстві", - йдеться у повідомленні, яке оприлюднено сьогодні, 30 жовтня.

Щойно стало відомо про позицію з цього питання народного депутата України Владислава Атрошенка: "Уважно прочитав звернення лідера місцевого «ДемАльянсу» Ігоря Андрійченка щодо пропозиції створити проукраїнську більшість в Чернігівській міській раді.
Проблематику другого туру міського голови можна поки що залишити за дужками. Хоча, безперечно, в справі розвитку Чернігова, консолідації всіх здорових політичних сил і чернігівців дуже багато об’єктивно залежить саме від міського голови.
Пропоную кожній з перелічених у зверненні Ігоря політсил делегувати один-два своїх представників для обговорення принципів співпраці та першочергових кроків у міськраді.
Особисто готовий брати участь у предметному обговоренні питання в будь-який час".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1164 | Теги: Чернігівська міськрада, Ігор Андрійченко, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar