реклама партнерів:
Головна » 2022 » Січень » 11 » У чернігівських школах розпочався освітній процес після зимових канікул
22:18
У чернігівських школах розпочався освітній процес після зимових канікул
У чернігівських школах розпочався освітній процес після зимових канікул Наразі всі заклади загальної середньої освіти міста Чернігова відновили освітній процес після зимових канікул.
Про це повідомив сьогодні, 11 січня, на розширеній нараді в міській раді начальник управління освіти міськради Василь Білогура.

Відсутність дітей у школах – відповідно до сезону, близько 9% від загальної кількості учнів. Жодний клас не перебуває на самоізоляції.

Заклади дошкільної освіти працюють у штатному режимі, відвідуваність - на рівні половини від загальної кількості дітей.

Керівник управління також звернув увагу на те, що з 1 січня відбулися зміни в організації харчування дітей як у дитсадках, так і у школах.

- У стравах, які входять у шкільне меню, зменшилася кількість цукру та солі, але додано більшу кількість овочів та фруктів. Загалом змінений підхід до виготовлення страв, - уточнив він.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернув увагу підлеглих на те, що керівники управління освіти та КП «Шкільне» повинні надавати батькам вичерпні відповіді на всі питання щодо організації харчування дітей у закладах освіти міста. Разом з тим, у пританнях щодо правил нового меню треба роз'яснювати батькам, що зміни у раціоні дітей відбуваються у зв’язку з реформою шкільного харчування на рівні держави.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 3173 | Теги: канікули, школи, освіта, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar