реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 10 » У Чернігові інспектори ДАІ затримали дачного злодія-металіста
18:06
У Чернігові інспектори ДАІ затримали дачного злодія-металіста
У Чернігові інспектори ДАІ затримали дачного злодія-металіста Наряд ДАІ, який ніс службу з нагляду за дорожнім рухом на виїзді з обласного центру, разом із дачниками затримав крадія, який обікрав кілька будинків.

Працівники Державтоінспекції щоденно здійснюють патрулювання вулиць міста Чернігова з метою забезпечення безпеки дорожнього руху. Вартові доріг не тільки виявляють порушників правил дорожнього руху та проводять роз’яснювальну роботу серед учасників дорожнього руху з метою недопущення порушень у майбутньому, а й надають допомогу громадянам.

Так, перебуваючи на перехресті проспекту Миру та вулиці Кільцевій поблизу садового товариства «Урожай», наряд ДАІ побачив молодика, який біг зі сторони дач. Чоловіка з вигуками «тримайте злодія» переслідувала група людей.

Працівники ДАІ провели затримання «бігуна», яким виявився раніше засуджений непрацюючий 30-річний житель обласного центру.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ. В ході подальшої перевірки та опитування свідків було з’ясовано, що молодик займався крадіжками металобрухту в дачних господарств. При ньому було виявлено та вилучено мішок з металевими виробами, що підтверджувало сказане свідками. Також встановлено, що іншу частину викраденого зловмисник заховав у кущах на території дач, ці речові докази також виявлені та вилучені.

На даний час інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка пов’язана з проникненням у житло чи інше приміщення). Досудове розслідування триває.

Прес-служба УДАІ УМВС в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 826 | Теги: дачний злодій, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar