реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 10 » У Чернігові опалювальний сезон розпочнеться з 10 жовтня
07:33
У Чернігові опалювальний сезон розпочнеться з 10 жовтня
У Чернігові опалювальний сезон розпочнеться з 10 жовтня Опалювальний сезон 2015-2016 років у Чернігові розпочнеться із 10 жовтня. Відповідне розпорядження підписав сьогодні міський голова Олександр Соколов.

Згідно з документом, керівникам публічного акціонерного товариства "Облтеплокомуненерго", комунального енергогенеруючого підрозділу "Чернігівська теплоелектроцентраль" ТОВ фірми "ТехНова", приватного підприємства "Спеціальна енергетична компанія", публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Чернігівгаз", підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, доручено розпочати опалювальний сезон 2015 – 2016 років та подавати тепло з урахуванням середньодобової температури зовнішнього повітря з 0 годин 10 жовтня. Для споживачів, що користуються індивідуальним газовим опаленням, опалювальний сезон визначено з 10 жовтня 2015 року до 15 квітня 2016 року.

Також у розпорядженні рекомендовано керівникам житлово-експлуатаційних підприємств міської ради, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та іншим організаціям, статутом яких передбачена діяльність з надання житлово-комунальних послуг, спільно з теплопостачальними організаціями шляхом обходу квартир провести роз’яснювальну роботу з боржниками про необхідність термінового погашення заборгованості за опалення, гаряче водопостачання та інші комунальні послуги.

Ірина Синельник



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1147 | Теги: опалювальний сезон, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar