реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 6 » У Чернігові патрульні міліціонери затримали грабіжника-хитруна
17:35
У Чернігові патрульні міліціонери затримали грабіжника-хитруна
У Чернігові патрульні міліціонери затримали грабіжника-хитруна Працівники батальйону патрульної служби Чернігівського міського відділу УМВС в області по орієнтуванню чергової частини оперативно затримали грабіжника, який спробував схитрувати в надії уникнути відповідальності за злочин.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу УМВС підполковник міліції Антон Шевцов, у вечірній час до чергової частини відділу надійшло повідомлення про конфліктну ситуацію, що сталася поблизу одного з продуктових супермаркетів міста. По орієнтуванню чергової частини на місце події негайно виїхали для відновлення громадського порядку працівники батальйону патрульної служби міськвідділу.

Поряд із вказаним у повідомленні магазином правоохоронці помітили групу людей, серед яких найбільшу активність проявляв чоловік у самій футболці (тобто вдягнений явно не за погодою). Працівникам міліції він розповів, що його тільки-но пограбували, відібравши светра. Грабіжник нібито забіг до магазину і ще звідти не виходив. Крізь вітринне скло міліціонери, справді, побачили чоловіка зі светром в руках. Та поки патрульний наряд рухався до цього незнайомця — «потерпілий» тихенько зник.

Перша ж хвилина спілкування правоохоронців з уявним грабіжником принесла несподіваний результат. Виявилося, що це він — потерпілий, а вказав на нього як на зловмисника справжній грабіжник у футболці, який відібрав у чоловіка мобільний телефон. Патрульні міліціонери негайно рушили на пошуки зловмисника-втікача. Оглядаючи двори навколишніх багатоповерхівок, вони помітили підозрюваного, наздогнали його та вправно затримали. У зловмисника було вилучено телефон, відібраний у потерпілого.

Як повідомив керівник міської міліції Чернігова Антон Шевцов, за фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Вона передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування. Слідство перевіряє затриманого на причетність до інших злочинів.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 848 | Теги: міліція, Чернігів, грабіжник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar