реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » У Чернігові під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох жінок
13:51
У Чернігові під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох жінок
У Чернігові під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох жінок 13 жовтня о 01:53 у м. Чернігові до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні кухні загального користування на останньому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Шевченка, 47.

Через 8 хвилин на місце події прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста та автодрабина. На час їх прибуття відбувалося інтенсивне горіння в приміщенні кухні, а в під’їзді спостерігалося щільне задимлення.

Вогнеборці у захисних протигазах дістались палаючої приміщення та водяними стволами о 02:09 пожежу локалізували, а о 02:22 ліквідували. В ході гасіння пожежі вогнеборці відшукали в одній із задимлених квартир та вивели на свіже повітря двох жінок. На щастя, 76- та 65-річним мешканкам госпіталізація не знадобилася. Під час ліквідації пожежі не допущено розповсюдження вогню на інші кімнати та сусідські квартири. Ймовірною причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі. Вогнем знищені дві пральні машини, газову плиту, водонагрівач та речі домашнього вжитку.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 875 | Теги: пожежники, Чернігів, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar