реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 6 » У Чернігові підприємці знову зберуться на бізнес-фест
16:29
У Чернігові підприємці знову зберуться на бізнес-фест
У Чернігові підприємці знову зберуться на бізнес-фест Менш ніж за місяць, у вересні, підприємці відзначатимуть своє професійне свято. Минулорічний формат його проведення — бізнес-фест «Разом до успіху» — видався вдалим. Тож цього року вирішили зробити святкування масштабнішим — міжрегіональним. І не тільки. Організатори заходу зізнаються, що ведуть перемовини з іноземними партнерами. Якими саме, дізнаємося вже 2 вересня. Сьогодні ж, 6 серпня, під час прес-брифінгу в облдержадміністрації представники обласної та міської влади, а також підприємницької спільноти Чернігівщини детально розповіли про заплановане.

Отже, розпочнеться дійство на Красній площі з нагородження кращих підприємців. Потім зібрання святковою кавалькадою «Бізнес з Гермесом до Олімпу» рушить до основного місця подій — Центрального парку культури та відпочинку.

— Гостей міста обов’язково зацікавить виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини» (основні локації: виробництво та послуги, громадське харчування, промислова група, торгівля продуктами харчування, банківські установи, народні ремесла), — зазначила заступник директора Департаменту економічного розвитку ОДА Світлана Полторацька. — Також працюватиме так зване «Вікно допомоги». Тобто всі охочі зможуть отримати консультації з актуальних питань як від профільних державних органів, так і представників бізнесу та громадських організацій.

До участі у фесті запрошуються не тільки представники бізнесу, а й позашкільної освіти, наприклад, танцювальні гуртки тощо. Як повідомив заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Павло Веселов, уже є охочі брати участь у виставці.

— Фестиваль — це гарна можливість для підприємців та громадських організацій заявити про себе, прорекламувати свої товари та послуги. Чим креативнішою буде презентація, тим більше відвідувачів завітає на захід, — переконана голова громадського об’єднання «Сяйво Сіверщини» Ірина Березинець — ідейний натхненник бізнес-фесту.

За словами заступника начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерини Литвин, місто також активно долучиться до організації локацій заходу. Обіцяють День підприємця провести цікаво та змістовно для різних вікових категорій. Не обійдеться і без розважальної та концертної програм.

До речі, бізнес-фест проводиться в рамках Місячника підтримки підприємництва. Варто зазначити, що малий та середній бізнес є основним джерелом наповнення бюджетів. У першому півріччі 2018 року даними суб’єктами господарювання сплачено 2,2 мільярда гривень.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації






Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1099 | Теги: Чернігівщина, підприємці, бізнес-фест | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar