реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 22 » У Чернігові подорожчали маршрутки
18:34
У Чернігові подорожчали маршрутки
У Чернігові подорожчали маршрутки У Чернігові вартість проїзду в маршрутках підвищили до п’яти гривень.
Про це повідомила прес-служба Чернігівської міськради на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН

"Перевізникам дозволили підняти вартість проїзду в міському пасажирському автомобільному транспорті до 5 гривень. Відповідне рішення прийнято сьогодні, 22 серпня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради", - йдеться у повідомленні.

Таке підвищення, як зазначили у міськраді, дозволить перевізникам лише "триматися на плаву" і ледь покриє інфляцію, підвищення цін на комплектуючі та пальне, а для закупівлі нових автобусів воно недостатнє.

Головною ж проблемою міських перевезень, за даними прес-служби, є нестача водіїв, які цілими бригадами виїздять на роботу до країн ЄС чи до Києва. З цієї причини на рейси не виходять десятки автобусів.

До сьогодні вартість проїзду в чернігівських маршрутках становила 4,5 грн. Такий тариф було встановлено у серпні 2017 року в обмін на виконання перевізниками певних вимог. До сьогодні вони не виконані, і містом продовжують курсувати машини з мінімальним рівнем комфорту. Квитки пасажирам, як і раніше, не видаються. Ніякого контролю за пасажиропотоком немає, як і за водіями, котрі нерідко порушують Правила дорожнього руху.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 575 | Теги: тарифи, Чернігів, маршрутки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar