реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » У Чернігові розпочався другий етап відбору в патрульну поліцію - тестування
17:43
У Чернігові розпочався другий етап відбору в патрульну поліцію - тестування
У Чернігові розпочався другий етап відбору в патрульну поліцію - тестування Перша група претендентів в нову поліцію Чернігова приступила до складання тестів на рівень загально-інтелектуальних здібностей. З 4873-х поданих заяв до наступного етапу відбору - тестування допущені 3826 кандидатів. Тестування триватиме десять днів.

Як зазначив начальник Управління МВС в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін: «Перша група приступила до наступного етапу відбору в патрульну поліцію - тестуванню (аналогія, логіка, слова, математика). На тест дається 90 хвилин. За день тестування проходитимуть 425 чоловік у 5 потоків.

Серед учасників другого етапу відбору представники різних професій, студенти, діючі правоохоронці і тимчасово непрацюючі. Взагалі із загальної кількості поданих анкет 41% - безробітні, 15% — студенти, 8,6% — діючі співробітники міліції і решта близько 35% — представники різних професій. 68% кандидатів становлять чоловіки.

Перший комп‘ютерний тест має на меті визначити загальний рівень знань та здібностей кандидатів у поліцейські, яким пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на різнопланові запитання. Кандидатів перевірятимуть на вміння логічно мислити, робити правильні висновки та швидко приймати рішення.

Отриманий бал претенденти на службу в поліції одразу можуть побачити на моніторі, що виключає будь-який вплив на результати тестування.

Один з кандидатів у нову поліцію Дмитро Калюх, менеджер з продажу комп’ютерної та оргтехніки. Мета вступу у нову поліцію – бажання змінити країну на краще. Хочу щоб образ людини у формі був більш позитивний, щоб він асоціювався з захистом і безпекою, а не з майбутніми неприємностями. Хочеться, щоб у країні було більш спокійно і люди були більш впевнені у своїх правоохоронцях, які мають їх захищати. Маю добру фізичну підготовку, трохи володію іноземною мовою тому сподіваюсь на успіх.

Світлана Царик, продавець за професією: «Прагну позитивних змін в країні і прагну брати активну участь у цих змінах. Але будь які зміни треба починати з себе, тому я і йду в поліцію. Тести були не складні, навіть можна сказати цікаві. Спектр питань – якнайширший тут і загальноосвітній рівень, і логіка, і математичні здібності, і швидкість та правильність прийняття рішень, і, навіть, рівень чесності. Подальші етапи, медкомісія, психологічні тести, фізпідготовка, мене не лякають я до них готувалася».

Заступник начальника УМВС підполковник міліції Олександр Потапенко повідомив, що значний розрив між кількістю поданих заяв та кількістю кандидатів на тестування пояснюється великою кількістю заяв-дублікатів. Тобто кандидати подавали заяви в кілька різних областей і, можливо, десь вони вже пройшли цей етап тому в Чернігівській області відмовились від подальшого конкурсу.

Характерною і, я вважаю, позитивною рисою цього конкурсу є відсутність так званого «прохідного балу». Кожен кандидат набирає певну кількість балів і з цим багажем вже йде на конкурс.

Принагідно, хотів би подякувати ректорам Чернігівського Національного технологічного університету який призупинив свій навчальний процес і надав нам можливість в максимально стислі терміни провести тестування. А з ректором Чернігівського Національного педагогічного університету вже є домовленість про надання кваліфікованих спортсменів – майстрів спорту в якості консультантів для проведення наступного етапу відбору – фізпідготовки.

Після проходження кандидатами всіх іспитів (медкомісія, психологічні тести, фізпідготовка) на заключному етапі буде співбесіда, за результатами якої і визначаться ті 200 найдостойніших, які спочатку будуть відправлені на навчання а потім, по його завершенню, займуть місце у новій поліції Чернігова.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1225 | Теги: Чернігівщина, поліція, тестування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar