реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » У Чернігові ще раз говорили про децентралізацію
19:23
У Чернігові ще раз говорили про децентралізацію
У Чернігові ще раз говорили про децентралізацію 16 жовтня в м. Чернігові відбувся інформаційний захід з питань обговорення змін до Конституції (в частині децентралізації влади).

Інформаційний захід проводився Програмою «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Відділу демократії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках співпраці із Верховною Ради України та Адміністрацією Президента України та на сприяння розробці і впровадженню реформ в Україні. Модератором заходу виступив Офіс реформ у Чернігівській області.

Володимир Крижанівський, народний депутат України першого скликання, ознайомив присутніх з історією питання внесення змін до Конституції та регламентною процедурою.

Презентував законопроект Президента України «Про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади» Юрій Ганущак, експерт з питань місцевого самоврядування та адміністративної реформи, народний депутат України шостого скликання.

Під час виступу Юрій Ганущак розповів про напрямки змін законопроекту, зокрема введення нових адміністративно-територіальних одиниць, посади префекта та його повноваження, принципи формування громад.

В обговоренні законопроекту активну участь взяли представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної ради, райдержадміністрацій, міські, сільські голови територіальних громад області, громадськість.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 889 | Теги: конституція, Чернігів, децентралізація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar