реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 28 » У Чернігові школярка пограбувала секонд-хенд
13:44
У Чернігові школярка пограбувала секонд-хенд
У Чернігові школярка пограбувала секонд-хенд Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ за орієнтуванням чергової частини «по гарячих слідах» затримали неповнолітню школярку, яка намагалася винести з магазину уживаного одягу пальто, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини надійшло повідомлення, що в одному з магазинів уживаного одягу дівчина намагалася відкрито заволодіти брендовим пальтом.
На місце події негайно виїхали співробітники міліції, які по «гарячих слідах» затримали 17-річну школярку. Як в подальшому з’ясували правоохоронці, дівчина разом з двома своїми подругами зайшла в магазин. Доки подруги відволікали продавчиню, учениця прихопила пальто і почала тікати. Але її дії помітили працівники магазину, які і викликали міліцію.
Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 2009 | Теги: секонд-хенд, грабунок, Кримінал, школярка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar