реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 4 » У Чернігові стартує "Рух проти раку"
10:26
У Чернігові стартує "Рух проти раку"
У Чернігові стартує Шановна громадо!
Якщо 4 лютого на вулиці до вас підійдуть поліцейські та люди в білих халатах зі стрічкою бузкового кольору, пристебнутою на грудях – НЕ ДИВУЙТЕСЬ!

У Всесвітній день боротьби з раком – 4 лютого – у Чернігові стартує "Рух проти раку". Це спільний соціальний проект Чернігівського обласного онкологічного диспансеру та Управління патрульної поліції міста.

Акція розпочнеться об 11.00 на Красній площі Чернігова.

Головна мета соціальної ініціативи – спільними зусиллями онкологів, представників патрульної поліції та самого суспільства:
– привернути увагу до проблем профілактики, діагностики та лікування онкологічних захворювань;
– мотивувати широке коло громадськості до участі у скринінгових обстеженнях, що призводить до зниження летальних випадків та збільшення тривалості життя пацієнтів та покращення його якості;
– сформувати систему здорового способу життя з метою профілактики онкологічних захворювань.

Серед учасників проекту «Рух проти раку» – провідні онкологи та медсестри медичного закладу, представники патрульної поліції, представники ЗМІ та кожен із вас, хто переймається як проблемами особистого здоров’я, так і нації в цілому.
Задіяні в цьому проекті лікарі професійно відповідатимуть на питання аудиторії, розвінчають міфи про рак. Адже не тільки рак, але і міфи про нього становлять реальну небезпеку для суспільства. Кожен онкохворий та його родичі, звернувшись до фахівців, можуть прийти й отримати психологічну підтримку, інформацію щодо профілактики, діагностики та лікування раку.

Не залишайтесь байдужими – приєднуйтесь до акції! Проти раку ми сильніші лише РАЗОМ.



Категорія: Медицина | Переглядів: 820 | Теги: медицина, рак, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar