реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 25 » У Чернігові відбувся Ювійлейний Х Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур "Поліське коло". Фоторепортаж
18:41
У Чернігові відбувся Ювійлейний Х Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур "Поліське коло". Фоторепортаж
У Чернігові відбувся Ювійлейний Х Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур З нагоди святкування 24-ї річниці Незалежності України у Чернігові, в міському парку культури і відпочинку відбувся X Міжнародний фольклорний фестиваль національних культур «Поліське коло», відкриття якого відбулося під традиційні українські пісні у виконанні Чернігівського народного хору.

Головна мета фестивалю – відродження духовних цінностей і традицій національних культур, надання можливості молодому поколінню продемонструвати свої творчі досягнення, налагодження культурних і ділових зв’язків, творчий обмін досвідом.

Під час офіційного відкриття фестивалю з вітанням до учасників та гостей свята звернувся перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. «Цей фестиваль став справжнім святом дружби народів. Адже національні культури і мистецтво завжди зближують людей, сприяють їх взаєморозумінню, відкривають нові перспективи для співробітництва в царині духовності», - зазначив Леонід Сахневич.

У концертній програмі X Міжнародного фольклорного фестивалю національних культур «Поліське коло» взяли участь 11 національно-культурних товариств з Чернігівщини та м. Біла Церква, найкращі художні та аматорські колективи з 12 районів Чернігівської області та естрадні виконавці Чернігівського обласного центру фестивалів та концертних програм.
Протягом усього дня в міському парку культури і відпочинку працювала виставка національно-культурних подвір'їв, традиційне «Містечко майстрів» та виставка «Чернігівщина-туристична».

Завершилося святкування 24-ї річниці Незалежності України естрадною концертною програмою аматорських колективів м. Чернігова та гостей фестивалю, а також виступами солістів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Нагадаємо, що цього дня у Чернігові відбулися урочистості з нагоди 24-ї річниці Незалежності України.



















за інф.: cult.gov.ua




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1210 | Теги: ПоліськеКоло, фестиваль, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar