реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 12 » У Чернігові відбувся спільний релігійний хід на захист моральних цінностей
09:33
У Чернігові відбувся спільний релігійний хід на захист моральних цінностей
У Чернігові відбувся спільний релігійний хід на захист моральних цінностей У Чернігові в суботу релігійні громади міста провели спільні хід і мітинг на підтримку традиційних загальнолюдських та християнських цінностей.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив головний спеціаліст департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА Олександр Галушко.

"У ході на підтримку загальнолюдських і християнських цінностей взяли участь представники Української православної церкви Київського патріархату, церков "Спасіння" та "Перемога", євангельські християни-баптисти, адвентисти сьомого дня та інших релігійних громад - усього кількасот чоловік", - розповів він.

За словами Галушка, учасники маршу пройшли від "Мегацентру" на Красну площу Чернігова, де провели мітинг. На ньому виступили представники влади, лідери конфесій та громадські активісти. Потім відбувся концерт солістів, хорових та інструментальних колективів місцевих релігійних громад.
Читайте також: На Чернігівщині збирають кошерну пшеницю для Ізраїлю

Зазначені заходи відбулися на підтримку Всеукраїнського руху "Всі разом за сім’ю". Організували їх чернігівська обласна рада церков та релігійних організацій та комітет з питань духовності і моралі Громадської ради при Чернігівській ОДА.

Галушко додав, що прихильники УПЦ Московського патріархату пішли окремим хресним ходом від Спасо-Преображенського собору до Святого озера, в якому колись уперше хрестили чернігівців. Там вони провели літургію на честь 1030-річчя Хрещення Русі.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 645 | Теги: церква, Чернігівщина, християнські цінності | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar