реклама партнерів:
Головна » 2023 » Січень » 6 » У Катерининському соборі в Чернігові попрощалися з двома бійцями ЗСУ Ігорем Клановцем та Ярославом Кондратенком
19:43
У Катерининському соборі в Чернігові попрощалися з двома бійцями ЗСУ Ігорем Клановцем та Ярославом Кондратенком
У Катерининському соборі в Чернігові попрощалися з двома бійцями ЗСУ Ігорем Клановцем та Ярославом Кондратенком У Чернігові попрощалися з двома загиблими бійцями Ігорем Клановцем та Ярославом Кондратенком. Божественна літургія відбулася у Катерининському кафедральному соборі. Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.
Ігор Клановець родом з Чернігова. Навчався у школі №17, потім закінчив Чернігівське професійно-технічне училище №18. До повномасштабного вторгнення працював верстатником на деревообробному комбінаті.

До лав ЗСУ Ігор Клановець долучився вже після повномасштабного вторгнення. Його призвали на військову службу по мобілізації у серпні 2022 року. Був старшим оператором протитанкового відділення взводу вогневої підтримки.
"Він був кулеметником на бойовій машині. Своїми діями прикривав всю команду. Ігорю багато людей завдячують життям. При виконанні бойового завдання — загинув", — говорить командир Ігор Паляниця.
Загинув боєць 31 грудня 2022 року поблизу населеного пункту Курдюмівка на Донеччині. Йому було 33 роки.
"Він був дуже добрий, веселий, любив своїх друзів, сім'ю. Цінував кожен день. Навіть там завів собі подругу — кішку", — каже племінниця Ігоря Олександра.

Ярослав Кондратенко уродженець села Черниш, Чернігівського району. У листопаді 2022 року його призвали на службу як солдата резерву запасної роти.
"Хлопчиком таким був молоденьким, працелюбним. Дуже старанний був хлопчик. Тільки хороше про нього можу сказати", — розповідає колега Ярослава Василь Михалевич.

Ярослав загинув 26 грудня 2022 поблизу населеного пункту Макіївка Луганської області під час артилерійського обстрілу з боку РФ. Йому було 37 років.
Поховали Ярослава Кондратенка на кладовищі у селі Черниш, а Ігоря Клановця — на кладовищі "Яцево" у Чернігові.

Джерело: Суспільне. Чернігів



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1458 | Теги: Чернігів, воїни, Катерининська церква, прощання, російсько-українська війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar