реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 22 » У музею-заповіднику "Слово о полку Ігоревім" відкрилась виставка про Державний Герб України
09:02
У музею-заповіднику "Слово о полку Ігоревім" відкрилась виставка про Державний Герб України
У музею-заповіднику У приміщенні виставкової зали Новгород-Сіверського історико-культурного мізею-заповідника ”Слово о полку Ігоревім” 21 березня 2019 року відкрилась виставка інформаційно-просвітницьких стендів з історії Державного Герба України.
Авторський колектив науковців з Українського інституту національної пам’яті створив надзвичайно інформативну виставку, на стендах якої відображено історію одного з основних символів державності України - Державного Герба України. Відкриваючи виставку директор музею-заповідника Олена Матюк подякувала за плідну та ґрунтовну працю творчому колективу, який працював над виставкою та, зокрема, представнику Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергію Бутку, який був присутнім на презентації та провів екскурсію по експозиції для усіх присутніх, серед яких учні старших класів закладів освіти міста. У своєму вітальному слові міський голова Олег Бондаренко сказав про правильність і послідовність роботи інституту національної пам’яті, наукові співробітники якого своєю кропіткою працею та виставками, що її увінчують, дають можливість кожному бажаючому доторкнутись до живої криниці історії нашого народу та символів його державності. Сергій Бутко подякував за високу оцінку праці інституту та подарував міському голові власну книгу ”Усвідомлення Голодомору 1932-1933 рр.: Чернігівщина”, яка написана Сергієм Бутком у співавторстві з Сергієм Горобцем. Виставка працюватиме на ІІ поверсі у приміщенні музею-заповідника на території Спасо-Преображенського монастиря. Закликаємо всіх обов’язково відвідати виставку та доторкнутись до глибокого коріння нашої духовності та державності та дізнатися про історію Державного Герба України.

Джерело: Новгород-Сіверська міська рада







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 548 | Теги: тризуб, Державний Герб України, виставка | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar