реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 10 » У Новгороді-Сіверському місцеві патріоти знову зробили Леніну «фарба-шоу». Фотофакт
19:06
У Новгороді-Сіверському місцеві патріоти знову зробили Леніну «фарба-шоу». Фотофакт
У Новгороді-Сіверському місцеві патріоти знову зробили Леніну «фарба-шоу». Фотофакт Влада не поспішає демонтувати пам’ятник комуністичному тирану у стародавньому місті Новгород-Сіверський. Хоча, ще у травні цього року набув чинності закон про декомунізацію. Мало того, вона періодично його підфарбовує. Турбується про ідола…
Нещодавно Леніна пофарбували у чорний колір, про це писали не лише місцеві змі, а також і загальноукраїнські.
І ось, як повідомляє на сторінці facebook місцевий політик, журналіст Борис Домоцький: «У Новгороді-Сіверському молоді патріоти, які не йдуть на вибори у списках, де за революційними брендами ховаються не зовсім революційні діячі і які втомилися від мовчазної та продажної політики так званих громадських діячів перед регіонівською владою міста - ВЧЕТВЕРТЕ дарували землякам маленьке "фарба-шоу", як щире нагадування.
Про що, питаєте? Про те, що не можна знов обирати до міської ради тих людей, що впродовж 5-місяців ігнорують Закони України. Ці діячі нахабно лукавлять, розповідаючи у інеті про свою "звитяжну працю" , залишаючи "на патом", як вони кажуть, виконання Закону, який вже давненько мали виконати. Прибрати паскудні назви з вулиць, як і демонтувати "краснага" тирана з постаменту».

До речі, на Чернігівщині не лише у Новгороді-Сіверському не демонтований пам’ятник Леніну, а також у Семенівці та Талалаївці.

Сергій Черняков, «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1034 | Теги: декомунізація, Ленін, Борис Домоцький, Новгород-Сіверський | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar