реклама партнерів:
Головна » 2020 » Вересень » 4 » У Новгороді-Сіверському начальники поліції вимагали з підприємців гроші та побили їх
14:52
У Новгороді-Сіверському начальники поліції вимагали з підприємців гроші та побили їх
У Новгороді-Сіверському начальники поліції вимагали з підприємців гроші та побили їх Близько 40 людей зранку 4 вересня зібрались під Новгород-Сіверським районним відділом поліції. Причина – троє місцевих підприємців заявили, що їх побили місцеві поліцейські.

Як розповів журналіст Суспільного, зі слів потерпілих, пізно ввечері 3 вересня місцевий підприємець зі своїми друзями купили алкоголь і їхали відпочивати до нього додому. Під'їжджаючи до будинку, вони помітили за собою автівку. Коли компанія вийшла зі своєї машини, то із машини «супроводу», за словами постраждалих, вийшли начальник місцевого райвідділу поліції Андрій Петренко та його заступник Віталій Сузік.

Чоловіки разом розпивали алкоголь. Під час застілля, правоохоронці стали вимагати з підприємця заплатити їм 280 тисяч гривень. Коли останній сказав, що в нього нема такої суми, поліцейські почали вимагати хоча б 80 тисяч гривень.
Їм також відмовили. Тоді й почався конфлікт: начальник та його заступник викликали додатковий наряд поліції.

За словами потерпілих, приїхали кілька машин поліції з місцевого райвідділу, приблизно 20 чоловік. Вони почали обшук у будинку потерпілого та побили його та друзів. Все це закінчилось близько 4-ї години ранку 4 вересня.
До Новгорода-Сіверського приїхав начальник поліції області Володимир Нідзельський та правоохоронці з Чернігова.

Начальник райвідділу поліції Андрій Петренко та його заступник Віталій Сузік написали рапорти на звільнення. У них взяли аналізи – обидва були п’яні. Про це Суспільному сказав Ігор Папченко, начальник кадрового забезпечення поліції області. Нині, зі слів речниці поліції області Юлії Ковтун, цю справу передадуть на розслідування ДБР.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1460 | Теги: Новгород-Сіверський, підприємці, ДБР, Хабар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar