реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 11 » У селі Мохнатин Чернігівського району відкрили комунальний заклад дошкільної освіти «Малятко»
20:18
У селі Мохнатин Чернігівського району відкрили комунальний заклад дошкільної освіти «Малятко»
У селі Мохнатин Чернігівського району відкрили комунальний заклад дошкільної освіти «Малятко» Днями у селі Мохнатин Чернігівського району урочисто відкрили комунальний заклад дошкільної освіти «Малятко». Садочок розрахований на 20 місць. Він розташований у пристосованому приміщенні, відремонтованому за кошти селищної ради — 400 тисяч гривень. Ще 250 тисяч витратили на його сучасне оснащення.

Завтра у Бобровицькому районі має запрацювати петрівський дитсадок «Струмочок».

Варто зазначити, що мережа закладів та груп дошкільної освіти в Чернігівській області поступово розширюється. Завдяки цьому зменшується навантаження на профільні заклади.

Так, влітку цього року в Чернігові вперше за 25 років відкрили новозбудований дитсадок на 280 місць — «Дитячу академію». У Ніжині із середини жовтня функціонує дошкільний підрозділ місцевої гімназії (40 місць).

Також запрацювали додаткові групи на базі Южненського ДНЗ «Сонечко» Парафіївської селищної ради (15 місць) та Кобижчанського закладу дошкільної освіти «Лісова казка» Бобровицької міської ради (20 місць).

Крім того, у містах Чернігів, Ніжин, Прилуки функціонують приватні студії раннього розвитку та приватні садочки, які пройшли процедуру ліцензування.

Загалом в області функціонують 445 закладів дошкільної освіти: 162 — у містах та 283 — у сільській місцевості. У них виховується майже 30 тисяч дітей. При цьому рівень охоплення малечі дошкільною освітою складає майже 97%.

За інформацією Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 517 | Теги: діти, Чернігівський район, дитсадок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar