реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 6 » Українцям дозволять йти у відпустку за свій рахунок на цілий місяць
20:08
Українцям дозволять йти у відпустку за свій рахунок на цілий місяць
Українцям дозволять йти у відпустку за свій рахунок на цілий місяць У Мінекономіки пропонують удвічі збільшити максимально визначений термін перебування у відпустці за свій рахунок

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства пропонує законодавчо збільшити максимально визначений термін перебування у відпустці за свій рахунок з 15 до 30 днів на рік. Про це заявив глава відомства Тимофій Милованов на брифінгу про реформування сфери зайнятості населення.

“Зараз максимальний термін відпустки за свій рахунок складає 15 днів, ми пропонуємо 30 днів. Насправді, ми пропонуємо людям йти у відпустку за свій рахунок, коли вони цього хочуть”, – сказав він.

Раніше в Міністерстві соціальної політики запропонували ввести три нових режиму роботи, які раніше не були врегульовані законодавчо: гнучкий графік, віддалена робота і самостійна організація робочого часу.

Також повідомлялося, що в Україні можуть збільшити тривалість щорічної відпустки з 24 до 28 днів. Таке введення передбачено в новій редакції проекту Трудового кодексу, який буде розглядати парламент у другому читанні.

Відзначимо, новий Трудовий кодекс України був зареєстрований в парламенті 20 травня 2015 року. У 2017 році народні депутати прийняли його в першому читанні і вирішили створити робочу групу з доопрацювання проекту кодексу до другого читання. Ще не відомо, коли документ знову розглянуть на засіданні Верховної Ради, проте група вже провела близько 40 засідань, на яких оброблені понад 1700 пропозицій.

Джерело: nezhatin.com



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 546 | Теги: Відпустка, трудовий кодекс, зарпалата | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar