реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 24 » «Українське військо як з руїни встало»
15:21
«Українське військо як з руїни встало»
«Українське військо як з руїни встало» Два відомих чернігівських музичних колективи провели до Дня Соборності України публічний концерт – флешмоб. Це вже другий такий захід, і коло учасників розширюється: до ініціаторів – військово-музичного центру – приєдналася капела бандуристів.
Перше таке швидке й несподіване для публіки музичне дійство, так званий флешмоб, військові музиканти провели в торговому центрі на день Святого Миколая. Другий захід приурочили до Дня Соборності України, повідомляє "Сіверцентр".

Такі тематичні концерти в людних місцях впливають на слухачів сильніше, ніж офіційні урочистості, кажуть організатори: тут ніхто нікого не повчає, тільки звучить гарна музика в професійному виконанні, і слухає той, хто хоче – без примусу.
Лунали патріотичні пісні, військовий марш, духовний гімн.
Цього разу до військово-музичного центру приєдналася капела бандуристів ім. Вересая обласного філармонійного центру: оркестр – на східцях, бандуристи – у фойє біля фонтану. Капела виконала, зокрема, пісню на вірші Олександра Олеся, якій виповнилося рівно століття і яка знову актуальна — «Українське військо як з руїни встало».



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1015 | Теги: бандуристи, Олександр Олесь, День Соборності | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar