реклама партнерів:
Головна » 2022 » Жовтень » 10 » Укренерго звертається з проханням зменшити споживання електроенергії у вечірні години
15:39
Укренерго звертається з проханням зменшити споживання електроенергії у вечірні години
Укренерго звертається з проханням зменшити споживання електроенергії у вечірні години НЕК "Укренерго" ввело графік аварійних відключень споживачів у Києві, Чернігові, Черкасах та областях, а також Житомирі - після ворожих обстрілів.
Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Сьогодні у зв’язку із пошкодженням ракетними обстрілами магістральних електромереж Київського регіону НЕК «Укренерго» ввело графік аварійних відключень споживачів у Києві, Чернігові, Черкасах та областях, а також Житомирі", - повідомляє Укренерго

Обмежувати споживання електроенергії, вказали в Укренерго, найбільше необхідно у вечірні години, коли традиційно спостерігається пік споживання за добу.
"У зв’язку з цим закликаємо мешканців Київщини та регіонів, де зараз діє графік аварійних відключень, добровільно зменшити споживання електроенергії у вечірні години – з 17:00 до 22:00. Рекомендуємо вмикати потужні побутові електроприлади, такі як пральні машини, бойлери, кондиціонери тощо, лише вночі, коли рівень споживання в енергосистемі найнижчий", - зазначили у НЕК "Укренерго".

Як зауважили у компанії, виконуючи ці прості рекомендації, можна убезпечити електромережі регіону від перевантажень та ризику додаткових аварій.
"Відновлювальні роботи, які проводяться для того, щоб відновити нормальне живлення Києва та області, будуть виконані у найкоротший термін", - пообіцяли в Укренерго.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1261 | Теги: електроенергія, війна, Чернігівщина, віялове відключення | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar