реклама партнерів:
Головна » 2020 » Вересень » 28 » Уряд погодив Анну Коваленку на голову Чернігівської ОДА
10:16
Уряд погодив Анну Коваленку на голову Чернігівської ОДА
Уряд погодив Анну Коваленку на голову Чернігівської ОДА Кабінет міністрів погодив кандидатуру колишньої заступниці голови Офісу президента Андрія Єрмака Анни Коваленко на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації.
Про це повідомляє Українська правда

"На сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: погодити призначення (проєкт указу президента України) Коваленко Анни Миколаївни – головою Чернігівської обласної державної адміністрації".

Довідка
Коваленко голова всеукраїнської ГО "39 жіноча сотня Самооборони Майдану" і координаторка ГО "Антикорупційний рух України", радниця голови держслужби спецзв'язку та захисту інформації.
Вона була консультанткою при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радником трьох міністрів оборони і міністра інформполітики Юрія Стеця у 2014-2015 рр.
У 2019 році була обрана депутатом ВР від "Слуги народу". 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження у зв'язку з призначенням її заступником керівника Офісу Президента.
22 квітня президент Володимир Зеленський звільнив Коваленко з посади заступниці з питань оборони керівника ОП Андрія Єрмака і призначив замість неї Романа Машовця.
Саму ж Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад та територій.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1437 | Теги: уряд, Анна Коваленко, Чернігівська ОДА | Рейтинг: 1.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar