реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 6 » В Чернігові відбувся семінар-лекція латвійського психолога Агріса Чукурса
17:04
В Чернігові відбувся семінар-лекція латвійського психолога Агріса Чукурса
В Чернігові відбувся семінар-лекція латвійського психолога Агріса Чукурса У суботу 1 серпня в Чернігові відбувся семінар-лекція латвійського психолога Агріса Чукурса для українських психологів.
Організатором виступив Культурно-просвітницький центр LatviArt при Почесному Консульстві Латвії в Чернігові. Ініціатива запросити в Чернігів відомого тренера з психології належить Почесному Консулу Латвії Олені Вишняковій.

Першопроходець проекту – відомий латвійський психолог Агріс Чукурс. Саме він допомагає людям пізнати себе. А в українських реаліях такі знання для практикуючих психологів – можливість діагностувати проблему і швидше та якісніше її подолати.

Участь у семінарах і тренінгах можуть взяти парктикуючі психологи зі всієї України. Оскільки вартість методик і робота кращих спеціалістів з Європи є досить високою, Латвійське консульство, розуміючи, реальний заробіток українців, допомагає в цьому.

Як зазначила помічник Почесного Консула і Директор культурного центру Латвія Арт Ірина Харченко, за сприянням пані Олени Вишнякової до Чернігова ділитися досвідом приїздитимуть кращі латвійські психологи. Ім’я наступного тренера наразі визначається.







Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 951 | Теги: Чукурс, психолог, Латвія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar