реклама партнерів:
Головна » 2021 » Червень » 9 » В Чернігові встановлять електронне табло з інформацією про загиблих героїв-захисників України
20:53
В Чернігові встановлять електронне табло з інформацією про загиблих героїв-захисників України
В Чернігові встановлять електронне табло з інформацією про загиблих героїв-захисників України Електронне табло (інфобокс) з інформацією про чернігівців-захисників України, загиблих в зоні АТО/ООС, встановлять у сквері ім. М. Попудренка найближчим часом. Чекати реконструкції скверу для його встановлення не будуть.
Таке доручення чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав керівникові міського управління ЖКГ 8 червня на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді.

Як уточнив принагідно керівник управління Ярослав Куц, над цим вже працюють, для встановлення терміналу потрібно ще місяць-півтора. На 100% точно він вже буде до Дня Незалежності.

Інформація, яка буде доступна для перегляду в цьому терміналі, готується вже зараз. Вона буде узгоджуватися в т. ч. з організаціями родин загиблих.

Одночасно міський голова доручив керівнику управління ЖКГ максимально публічно й у різний спосіб звітувати про терміни, коли буде реконструкція скверу Попудренка - разом з яким вирішуватиметься і питання меморіалу загиблим героям АТО/ООС.

За словами Ярослава Куца, в цьому році замовляють робочий проект цієї реконструкції, а роботи можуть розпочатися, якщо будуть фінанси на це, в наступному році.

Джерело: прес-служба міськради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2269 | Теги: стела, АТО, Чернігів, загиблі | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar