реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 20 » В навчальному центрі «Десна» харчування військових здійснюється за новими стандартами
20:46
В навчальному центрі «Десна» харчування військових здійснюється за новими стандартами
В навчальному центрі «Десна» харчування військових здійснюється за новими стандартами З жовтня 2018 року набрала обертів нова система харчування, яка була впроваджена і в 169 навчальному центрі Сухопутні війська ЗС України «Десна», що на Чернігівщині.

Салат з капустою і зеленим горошком, суп з грибами, курячі крильця з гречаною кашею, сік та ананаси. Такий типовий обідній раціон кожного строковика в навчальному центрі.

− Якщо за старої системи перелік продуктів складав всього 36-50 найменувань, то сьогодні їх близько 400. До Каталогу харчування входять такі страви як: філе індички, філе куряче смажене з шампіньйонами або запечене в сметанному соусі, борщі, різноманітні супи, реберця свинячі з медовим соусом, горбуша в маринаді, м’ясо по-грузинськи, картопля по-домашньому та чимало інших смачних страв. Тобто, різноманітність «армійської кухні» збільшилася в рази, а деякі військовослужбовці таких страв навіть взагалі ніколи не куштували, − зазначив начальник продовольчої служби навчального центру Андрій Чертов.

Дбають в навчальному центрі не тільки про калорійність, а й про отримання бійцями достатньої кількості вітамінів за рахунок свіжих фруктів та соків. До раціону включили ананаси, банани, ківі, мандарини, солодку кашу з курагою та горіхами, а також йогурти, печиво, шоколад тощо.

Приготування їжі в центрі здійснюється кваліфікованими спеціалістами на обладнанні нового зразка. Нові котли, м’ясорубки, тістоміси, сучасні овочеві машини і, зокрема, пароконвектомати, які скорочують термін приготування їжі та полегшують роботу кухарів.

Новий стандарт дає можливість армійцям самим обирати страву на свій смак. Це звичайно не легко, адже на харчуванні в навчальному центрі перебуває велика кількість військовослужбовців. Завдяки професіоналізму та вправності персоналу їдальні, в першу чергу кухарів, ноу-хау для солдатів стає повсякденною нормою.

Також командуванням навчального центру враховуються всі зауваження та побажання військових, вносяться корективи до меню. Керівний склад вважає за головне аби з їдальні воїн виходив не лише ситий, а й задоволений від сервісу і якості свого обіднього столу.

Джерело: прес-служба Міноборони Уккраїни.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 597 | Теги: харчування, навчальний центр Десна, Збройні сили України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar