реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Вибори: на Прилуччині та Бахмаччині можливий передрук бюлетенів
17:40
Вибори: на Прилуччині та Бахмаччині можливий передрук бюлетенів
Вибори: на Прилуччині та Бахмаччині можливий передрук бюлетенів Довготермінові спостерігачі ОПОРИ сьогодні повідомили, що на Прилуччині та Бахмаччині можливий передрук бюлетенів, передає ПіК Чернігівщина
Під час перерахунку бюлетенів для голосування на міського голову члени дільничних виборчих комісій міста Прилуки виявили у бюлетенях позначки навпроти прізвищ кандидатів у мери Артема Рожка та Ольги Попенко (висуванці від «БПП «Солідарність» та ВО «Батьківщина» відповідно).

Члени Прилуцької міської виборчої комісії терміново зібралися на засідання, куди також запросили представники всіх кандидатів на посаду Прилуцького міського голови. Члени ДВК перераховують такі бюлетені на дільницях для уточнення їх кількості.

На засіданні територіальної виборчої комісії відбулось обговорення питання про передруковування необхідної кількості бюлетенів з позначками. За його результатами комісією було прийнято рішення про вилучення у дільничних виборчих комісій усіх бюлетенів з виборів Прилуцького міського голови, а також передрук усіх бюлетенів. Також на 22.00 призначили проведення виїзного засідання ТВК у приміщенні друкарні, де дільничним комісіям будуть видаватися нові бюлетені.

У Бахмацькому районі (19-й територіальний виборчий округ) на Григорівській сільській виборчій дільниці у виборчому бюлетені виявили помилку в прізвищі одного з кандидатів. Крім того, на бюлетенях на виборчій дільниці селища Веселе проставлено номер Григорівської сільській виборчій дільниці (не 740026, а 740025). Наразі друкарня готова до передрукування бюлетенів.







Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1019 | Теги: Прилуки, бюлетені, вибори | Рейтинг: 2.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar