реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 31 » Вибори президента – 2019: виборчі дільниці на Чернігівщині відкрилися вчасно
09:35
Вибори президента – 2019: виборчі дільниці на Чернігівщині відкрилися вчасно
Вибори президента – 2019: виборчі дільниці на Чернігівщині відкрилися вчасно 9.48 Всі виборчі дільниці на Чернігівщині відкрилися вчасно. Про це сказав начальник відділу адміністрування Держреєстру виборців апарату Чернігівської ОДА.

Загалом на Чернігівщині 1092 дільниці, 809700 виборців у 6 округах.

Порушень виборчого процесу на даний час не зафіксовано. Про це сказала речниця ГУНП у Чернігівській області Юлія Ковтун.

За всю кампанію зареєстровано 259 заяв до поліції про можливе порушення виборчого законодавства. Відкрито 21 провадження, 14 розслідувань проводять.

Як сказала координаторка виборчого спостереження в області ГМ ОПОРА в області Наталія Висіканець, суттєвих порушень виборчого законодавства поки не зафіксовано.

У селі Ведильці на дільниці, що відбувається в кабінці для голосування, було видно з вікна. Після зауваження вікна заклеїли.

Голова комітету виборців України у Чернігівській області Володимир Андрійченко сказав, що на 3 дільницях у Чернігові невеликі черги спостерігалися ще до відкриття.

Як сказав представник «Громадянської кампанії захисту права на вибір», на дільниці у 19 школі у Чернігові чоловік намагався винести бюлетень. Його встигли зупинити.

Джерело: Суспільне. Чернігів



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 534 | Теги: Чернігівщина, вибори президента 2019, ДВК | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar