реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Відкрито центральну частину навчального корпусу Ніжинського агротехнічного інституту
17:23
Відкрито центральну частину навчального корпусу Ніжинського агротехнічного інституту
Відкрито центральну частину навчального корпусу Ніжинського агротехнічного інституту 10 жовтня у Ніжинському агротехнічному інституті відбулося відкриття центральної частини навчального корпусу. Знаковим стало те що це відбулося саме напередодні одного з найбільших християнських свят – Покрови Пресвятої Богородиці, про це повідомляється на сайті навчального закладу
На урочистості з нагоди відкриття завітали голова Чернігівської обласної державної адміністрації Куліч Валерій, делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку очолив ректор університету Ніколаєнко Станіслав, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Вдовенко Ігор, ніжинський міський голова Лінник Анатолій, перший заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Батрак Сергій, голова Ніжинської районної ради Бузун Олег, настоятель собору Всіх Святих Отець Сергій, настоятель храму Святої Покрови Отець Михаїл.

У вітальному слові директор інституту Лукач Василь Степанович висловив подяку гостям свята й усім, хто долучився до благородної справи розбудови навчального закладу. Щиро привітав колективи навчальних закладів голова Чернігівської обласної державної адміністрації Куліч Валерій Петрович. Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко Станіслав Миколайович запевнив колективи інституту та коледжу в надійній підтримці в усіх починань і в науковій, і в навчальній та виробничій діяльності. Побажав студентам та співробітникам навчальних закладів єдності та невпинного руху вперед. Народний депутат України Кодола Олександр Михайлович долучився до привітань, які звучали на адресу інституту. Отець Сергій та отець Михаїл благословили всіх присутніх на добрі справи, міцні знання та служіння рідному закладові.

Директор інституту висловив щиру вдячність керівнику та працівникам будівельної фірми «Надія України» за високий професіоналізм і дієву допомогу в облаштуванні центральної частини навчального корпусу інституту та подякував колегам і своїм надійним помічникам – голові профкому Заверткіну Анатолію та заступнику з адміністративно-господарської роботи Івановському Андрію. Висловив дяку народному депутатові України Давиденку Валерію Миколайовичу за фінансову підтримку та всім співробітникам і студентам.

Право перерізати святкову стрічку було надано голові Чернігівської облдержадміністрації Кулічу Валерію, ректору університету Ніколаєнку Сергію та директору інституту Лукачу Василю.

Після урочистого відкриття центральної частини навчального корпусу всі присутні були запрошені на щорічну студентську виставку «Барви осені», де було представлено створені студентами зразки художньої творчості та прикладного мистецтва, страви української кухні. Гості із задоволенням куштували смаколики та купували вироблені власноруч студентами інституту й коледжу обереги, вишиті картини та рушники тощо.

Джерело: mynizhyn



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 969 | Теги: агротехнічний університет, освіта, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar