реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 21 » Військова служба за контрактом - альтернатива безробіттю
16:26
Військова служба за контрактом - альтернатива безробіттю
Військова служба за контрактом - альтернатива безробіттю Щотижня в центрах зайнятості області проводяться семінари з орієнтації на службу в Збройних Силах України. Мета заходів – проінформувати безробітних громадян, придатних до військової служби, про умови укомплектування ЗСУ військовослужбовцями-контрактниками та поповнити лави української армії новобранцями.
Так, наприклад, у Корюківському РЦЗ такий захід нещодавно відбувся за участю військового комісара Корюківського районного військового комісаріату підполковника Бойка Ю.П. та старшого офіцера відділення офіцерів запасу і кадрів молодшого лейтенанта Іваненка О.Д. Військові поінформували присутніх про вимоги до кандидатів, умови служби, тривалість контракту, соціально-правовий захист військовослужбовців, особливості матеріального, пенсійного та медичного забезпечення, перспективи кар’єрного росту.
З метою визначення готовності до служби в Збройних Силах України, з’ясування своїх сильних та слабких рис характеру бажаючі мали змогу пройти психологічне тестування.
Загалом протягом січня 2017 року в центрах зайнятості області за активної участі представників військових комісаріатів та працівників райдержадміністрацій, відповідальних за оборонну та мобілізаційну роботу, проведено понад 60 тематичних заходів щодо орієнтації безробітних громадян на військову службу за контрактом в Збройних Силах України. Участь у них взяли майже 640 шукачів роботи, з них понад сотня учасників АТО. Крім того, 80 осіб отримали інформацію щодо військової служби за контрактом під час індивідуальних консультацій.
У результаті проведеної роботи 23 безробітних, з них 17 демобілізованих учасників АТО, виявили зацікавленість військовими вакансіями. У лютому ж поточного року планується провести ще близько 80 подібних заходів.

Валентина Федусь



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1120 | Теги: військова служба, безробітні | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar