реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 11 » Водії чернігівських маршруток «плюють» на закон
21:21
Водії чернігівських маршруток «плюють» на закон
Водії чернігівських маршруток «плюють» на закон В місті Чернігові, з метою забезпечення безпеки пасажирських перевезень, дотримання водіями транспортних засобів вимог законодавства у сфері надання пасажирських послуг працівники Державтоінспекції провели профілактичний рейд під умовною назвою «Перевізник».
Про це повідомляє Прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області.

Посилити контроль за пасажироперевізниками змусила ситуація з аварійністю за участь даного виду транспорту.
В поточному році за участю пасажирських автобусів сталося 54 автопригоди, саме з вини водіїв автобусів, через порушення ними правил дорожнього руху сталося 45 ДТП. В дев’яти автопригодах - дві особи загинули та 10 отримали травми різного ступеню тяжкості.
Під час нагляду за дотриманням пасажироперевізниками правил дорожнього руху працівниками ДАІ було складено 54 адміністративні протоколи.

На жаль, під час керування автобусом водії допускають грубі порушення, які в повній мірі можуть вплинути на безпеку руху –це розмови по мобільному телефону, висадка і посадка пасажирів поза зупинками громадського транспорту, перевезення пасажирів понад встановленої норми, прийом коштів за проїзд.Їзда з відкритими дверима, що може призвести до падіння пасажира.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 927 | Теги: ДТП, маршрутки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar