реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 30 » Володимир В’ятрович у Чернігові
18:41
Володимир В’ятрович у Чернігові
Володимир В’ятрович у Чернігові 29 березня 2019 року у Чернігові Володимир В’ятрович, історик, голова Українського інституту національної пам’яті, виступив з лекцією про історію та національну пам’ять перед студенами-істориками Чернігівської та Миколаївської областей на семінарі «Пам’ять заради майбутнього», організованого Фондом Конрада Аденауера.

Як повідомляв веб-сайт «Чернігівський формат», командувач військ оперованого командування «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко і Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович підписали Меморандум про співпрацю.
Меморандум передбачає налагодження партнерських відносин і співпраці у рамках заходів національно-патріотичного виховання молоді та військовослужбовців Збройних Сил України.
Метою такого співробітництва є спільні дії, спрямовані на національно-патріотичне виховання та популяризацію Українського війська, реалізація державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам'яті, посилення уваги суспільства до історії України.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 573 | Теги: Чернігів, Володимир В'ятрович, МЕМОРАНДУМ | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar