реклама партнерів:
Головна » 2024 » Жовтень » 7 » За Україну! За її волю!
21:39
За Україну! За її волю!
За Україну! За її волю! За Україну! За її волю!». Під такою назвою 03.10 24 р. в музеї Національного університету «Чернігівська політехніка» відбулось засідання круглого столу присвячене Дню захисників і захисниць України.
Інформує Національний університет "Чернігівська політехніка"

Організатори заходу:
– управління оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України;
– музей Національного університету «Чернігівська політехніка»;
– Північно-східний міжрегіональний відділ Українського інституту національної пам’яті;
– кафедра філософії і суспільних наук Національного університету «Чернігівська політехніка».

Учасники – здобувачі вищої освіти, військовослужбовці, науковці.
Модератор – директор музею Національного університету «Чернігівська політехніка», професор кафедри філософії і суспільних наук О.І.Крук.
З доповіддю «За Україну! За її волю! За честь! За славу! За народ! Історія свята захисників і захисниць України» виступив регіональний представник Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області С.В.Бутко.

«За що ми воюємо» – тема виступу представника управління оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України полковника Гриськова Ю.Д.

Спогадами про героїзм та подвиги захисників Чернігова у лютому – березні 2022р. поділився учасник оборони нашого міста, представник управління оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України підполковник Загоровський В.В.









Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1088 | Теги: патріотизм, Сергій Бутко, Чернігівська політехніка, За Україну | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

Всього коментарів: 0
avatar