реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 31 » Забіг пам’яті Загиблих Героїв Чернігівщини
20:07
Забіг пам’яті Загиблих Героїв Чернігівщини
Забіг пам’яті Загиблих Героїв Чернігівщини У Центральному парку культури та відпочинку міста, відбувся забіг пам’яті загиблих героїв Чернігівщини.

Організаторами заходу виступили спортивна спільнота “Біговий Чернігів” спільно з управлінням оперативного командування “Північ”.

На запрошення, взяти участь у забігу, долучились не тільки спортивна спільнота міста та діючи військовослужбовці Збройних сил України, а й представники різних силових структур та відомств, ветерани – учасники АТО/ООС та патріотична молодь.

– Саме в цьому і полягає унікальність чернігівського забігу – співпраця цивільних і військових. Від силовиків, окрім армійців, участь беруть і поліцейські, і прикордонники. А звичайні городяни бігли цілими сім’ями, разом з малечею, – зазначив один з організаторів заходу майор Володимир Василенко.

Перед стартом, хвилиною мовчання, присутні вшанували пам’ять усіх загиблих героїв, які віддали своє життя захищаючи незалежності України.

Дистанціями для забігу були обрані один або два кола довжиною у 3 кілометри, маршрут яких проходив по парку та у здовж річки.

У Чернігові подібний забіг проводиться уперше, втім організатори запевняють, що подібні заходи будуть продовжуватись і надалі.

Вшануємо загиблих і пам’ятаємо, що війна триває!

Джерело: прес-центр оперативне командування “Північ”



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1021 | Теги: загиблі Герої, Чернігів, забіг | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar