реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 17 » Засідання містобудівної ради: перспективи забудови районів
13:51
Засідання містобудівної ради: перспективи забудови районів
Засідання містобудівної ради: перспективи забудови районів Нові проекти забудов у Чернігівській області розглядали в облдержадміністрації на профільній нараді під головуванням начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Дмитрюка.

«Спальні населені пункти» з відповідною інфраструктурою — таким бачать майбутнє сіл Соколівка та Рокитне Бобровицького району автори проектів. Відстань від них до Києва невелика — менше години транспортом. Відтак у проектах планів забудови не йде мова про розширення території сіл, а тільки про будівництво в існуючих межах. Отже, населені пункти стануть більш привабливими для молодих сімей.

До речі, Соколівка у минулому — панський маєток. Тут і досі збереглися споруди ХІХ століття. Це може стати початком розвитку туристичної складової.

Серед погоджених сьогодні об’єктів — ставки-накопичувачі для тимчасового зберігання транспортномиючих та сокових вод майбутнього крохмального заводу у Новому Білоусі Чернігівського району. Планується створити вісім ставків, розділених дамбами. Використану під час виробництва крохмалю воду вивозитимуть на поля в якості органічного добрива.

Ще один проект — магазин будівельних матеріалів у Мені. Для успішної реалізації ініціативи необхідно з’єднати дві вулиці — Сіверський шлях та Чехова, що забезпечить зручний під’їзд до будівлі.


За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 807 | Теги: забудова, Чернігівський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar