реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 4 » Затримані в Чернігові зловмисники грабували виключно жінок
21:27
Затримані в Чернігові зловмисники грабували виключно жінок
Затримані в Чернігові зловмисники грабували виключно жінок Оперативники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції викрили чотирьох неповнолітніх, які протягом місяця грабували запізнілих перехожих.
Четверо чернігівських підлітків (лише один з яких не мав судимості) збиралися разом близько опівночі та до ранку влаштовували «полювання» на жінок, які поверталися додому наодинці. Неповнолітніх цікавили сережки, мобільні телефони та гроші жертв.

Зловмисники налітали на жертву і доки один тримав її ззаду та затуляв рота, інші відбирали цінності, гроші та телефони.

Коли до чергової частини надійшло декілька повідомлень про пограбування в одному і тому ж районі, оперативники відзначили схожий почерк нападників.

Досвідчені співробітники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ провели комплекс оперативних заходів і в результаті вийшли на одного з молодиків. Під тиском неспростовних доказів юнак зізнався у скоєному. Згодом вдалося встановити особи ще трьох лиходіїв.

Усі вони з неблагополучних родин, награбовані гроші прогулювали на дискотеках, а мобільні телефони та сережки здавали в ломбарди чи збували на базарах.

Опитані в присутності батьків підлітки зізналися в 5 пограбуваннях. Потерпілі оцінили свої збитки майже в 10 тисяч гривень. Оперативники переконані, що це ще не повний перелік пограбувань, до яких причетні молодики.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 954 | Теги: жінки, злодії, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar