реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Затримано крадіїв кабелю. Фото
09:39
Затримано крадіїв кабелю. Фото
Затримано крадіїв кабелю. Фото Поліцейські Управління поліції охорони спільно із слідчо-оперативною групою Чернігівського відділу поліції затримали викрадачів електричного кабелю.

В ніч на 5 квітня до Чернігівського відділу поліції надійшла інформація про спрацювання сигналізації на заводі "Чексіл" по вулиці Івана Мазепи.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління поліції охорони в Чернігівській області при відпрацюванні прилеглої території на перехресті вулиць Івана Мазепи та Інструментальної зупинили автомобіль "Mitsubishi" під керуванням 38-річного чернігівця. З ним в салоні також знаходився його 29-річний товариш.

При огляді авто поліцейські виявили електричний кабель, чоловіки пояснили, що придбали його у невідомих громадян.

Невдовзі до поліції надійшла заява за фактом крадіжки кабелю з приміщення ПрАТ "Чексіл-Автосервіс" по вулиці Івана Мазепи. Зловмисники скинули його з даху адмінбудівлі. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили моток електричного кабелю, рукавички та канцелярський ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 839 | Теги: полція, злодії, кабель | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar