реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 12 » Затримано троє російських рибалок без документів
19:01
Затримано троє російських рибалок без документів
Затримано троє російських рибалок без документів У Чернігівській області в результаті посилення заходів з протидії тероризму затримані троє російських рибалок без документів.
Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч.

"Прикордонна служба, СБУ працюють в посиленому режимі. Усі необхідні дії з відбиття антитерористичної загрози зроблені усіма службами і відпрацьовані за всіма напрямами. Як результат: прикордонна служба затримала трьох російських рибалок на річці Десна в районі Новгорода-Сіверського. Ними займаються правоохоронні органи, у жінки були документи, вона відпущена, у чоловіків документів не було, тому проводять перевірку", - повідомив він.

За словами Куліч, в регіоні щотижня проводяться координаційні наради з усіма керівниками силових структур і ситуація моніториться.

Відзначимо, в Чернігівській області встановлено "жовтий" рівень терористичної загрози. Це означає, що силовики мають підтверджену інформацію про підготовку теракту.

Як повідомлялося, після заяв Кремля і звинувачень РФ України в організації терактів у Криму президент Петро Порошенко доручив привести в повну бойову готовність сили на админгранице в Криму і на Донбасі. СБУ прийняла рішення встановити "червоний" рівень терористичної загрози на адмінкордоні з окупованим Кримом і в районі проведення АТО через загострення ситуації.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 887 | Теги: терористи, Чернігівщина, рибалки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar