реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Згорілу інкасаторську машину біля Чернігова почали розрізати заради тіл загиблих
20:22
Згорілу інкасаторську машину біля Чернігова почали розрізати заради тіл загиблих
Згорілу інкасаторську машину біля Чернігова почали розрізати заради тіл загиблих У Чернігівській області під час розбійного нападу на інкасаторську машину загинули троє співробітників "ПриватБанку".
Подробиць самого пограбування наразі невідомі, йдеться в сюжеті ТСН
Також немає інформацію про викрадену суму.
"Знайдена згоріла інкасаторська машина, що належала "ПриватБанку". У машині виявлено три трупа. Зараз працює опергруппа, відбуваються оперативно-розшукові заходи. Поки достовірної на 100% інформації більше немає. Від чого машина згоріла – питання поки без відповіді.
Вона з'їхала метрів на 100 з основної траси", - розповів керівник чернігівської міліції Едуард Альохін. На місці події продовжують працювати правоохоронці. Вони не підпускають близько до знайденої машини журналістів.
З відстані вдалося побачити, що експерти почали розрізати корпус машини. Ймовірно для того, щоб дістати тіла загиблих людей.

"ПриватБанк" уже оголосив винагороду в один мільйон гривень за інформацію, котра допоможе в розкритті злочину та затриманні вбивць.
Раніше повідомлялося, що двоє невідомих напали на інкасаторську машину, вбивши трьох людей. Потім кількість нападників була поставлена під сумнів.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 861 | Теги: ПриватБанк, пограбування, інкасаторська машина, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar