реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 3 » Житло для військових-контрактників Чернігівщині під "прицілом" Міноборони
21:52
Житло для військових-контрактників Чернігівщині під "прицілом" Міноборони
Житло для військових-контрактників Чернігівщині під В оборонному відомстві вважають, що зрив деякими будівельними компаніями термінів завершення зведення казарм поліпшеного планування для військовослужбовців за контрактом грає на руку російському агресору. Про це на брифінгу заявив заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил Олександр Чергінець.

Міноборони ініціює процедури розірвання всіх угод із суб’єктами господарювання, не спроможними виконати взяті зобов’язання за проектом будівництва 184 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців за контрактом, і відшкодування завданих збитків. Також за дорученням міністра оборони ведуть посилений контроль за об’єктами будівництва ЗСУ, повідомляє УНІАН.

«Залишаємо за собою право, надане законом, про внесення недобросовісних компаній у відповідні переліки суб’єктів господарювання, що порушують умови контрактів, і які не зможуть у подальшому брати участь у закупівлях Міноборони», — наголосив посадовець.

Цього року мали завершити будівництво 129 казарм поліпшеного планування для контрактників. Загалом заплановано побудувати 184 об’єкти загальною кількістю 23 тисячі ліжко-місць у 21 області.

На Чернігівщині до кінця року мають збудувати 11 гуртожитків. Нові казарми з’являться у Чернігові, Гончарівському та Десні. Загалом на них витратять понад 163 мільйони гривень. Будівництво перших двоповерхівок для контрактників почалось у Гончарівському: вперше з радянських часів.

Зараз у Гончарівському три гуртожитки для військових, будувалися ще до незалежності. Живуть контрактники у двох з них, одне — реконструюють. А більше половини військових щодня приїздять на службу з Чернігова. У квітні цього року для них почали будувати три нових казарми поліпшеного типу на 375 місць.

Джерело: Час Чернігівський



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2184 | Теги: Військовослужбовцi, міноборони, будівництво | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar