реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 16 » Зміни в чернігівському Русі почалися...
20:15
Зміни в чернігівському Русі почалися...
Зміни в чернігівському Русі почалися... Свідченням початку відродження чернігівського Руху стало і чергове засідання проводу обласної організації НРУ.

Вперше за багато часу розглядалося питання про прийом нових членів. Відтак учора членами НРУ стали підприємець-юрист Сергій Печера, працівник НАІЗ "Чернігів стародавній" Сергій Сарана та полковник міліції у відставці Станіслав Каленик.

Провід також розглянув питання про підготовку до позачергової конференції обласної організації НРУ, зокрема, проведення звітно-виборних зборів у ряді районних та міських організацій. Зокрема, вирішено провести окремо збори Деснянської та Новозаводської районних організацій у Чернігові, заслухано інформацію про підготовку зборів у Борзні, Мені та Острі.

Обговоривши інформацію про земельні питання та вирубку лісів, провід доручив заступнику голови Григорію Шуризі підготувати проведення прес- конференції, на якій буде викладена позиція Народного Руху з цих питань.

Провід також заслухав інформацію в.о. голови Василя Чепурного про підписання доповнення до договору оренди приміщення по вулиці Мазепи, 4, обговорив підготовку до відзначення Дня незалежності, участь членів Руху у судовому процесі та інші поточні питання.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 869 | Теги: Чернігівщина, зміни, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar