реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 27 » Зміни в дорожньому русі транспорту та автобусних маршрутах Чернігова на 27 серпня
09:29
Зміни в дорожньому русі транспорту та автобусних маршрутах Чернігова на 27 серпня
Зміни в дорожньому русі транспорту та автобусних маршрутах Чернігова на 27 серпня У зв'язку з проведенням 27 серпня у місті Чернігові ІV етапу чемпіонату України з автомобільного спорту (дрег-рейсінг), який відбудеться на аеродромі «Півці», вносяться тимчасові зміни в схему дорожнього руху в цьому районі. Ці зміни стосуються і руху міських автобусних маршрутів №24, №24-а, №39, №43.

27 липня з 09-ї до 21-ї години буде встановлено односторонній рух для усіх видів транспортних засобів від вулиці Кільцевої до вулиці Олександрівської (у напрямку вулиці Олександрівської) та по вулиці Олександрівській (у напрямку вулиці 1-го Травня).

27 липня тимчасово зміниться рух автобусів на маршруті № 24 «Вокзал – Півці», № 24а «Вокзал – вул. Одинцова (через Півці)»,№ 39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська» і № 43 «Вокзал – Олександрівка», а саме: рух автобусів від вулиці 1 Травня буде здійснюватися по вулиці Кільцевій (в напрямку мікрорайону ЗАЗ) до перехрестя з бетонною дорогою, далі праворуч до зупинки «Півці», по вулиці Олександрівській (колишня вул. Ворошилова) до вулиці 1 Травня і далі за встановленими маршрутами.

СХЕМА
тимчасової зміни схеми руху міських автобусних маршрутів № 39 та № 43
по вулиці Кільцевій м. Чернігова 27.08.2016 року






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1418 | Теги: маршрутки, автобуси, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar