реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 12 » Зросла інтенсивність вибухів на складах боєприпасів біля Ічні
20:05
Зросла інтенсивність вибухів на складах боєприпасів біля Ічні
Зросла інтенсивність вибухів на складах боєприпасів біля Ічні На території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу Ічні Чернігівської області зросла інтенсивність вибухів боєприпасів, передає УНІАН
Причиною є посилення вітру, через що спостерігається роздування осередків тління, повідомили у прес-службі Міноборони.
"У зв’язку із посиленням вітру спостерігається роздування осередків тління на технічній території, внаслідок чого дещо зросла інтенсивність вибухів залишків боєприпасів, розкиданих на території арсеналу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території арсеналу продовжують працювати пожежні танки, інженерні машини розгородження та пожежна техніка. Авіацією ДСНС здійснено 14 скидів води на осередки тління.
У населених пунктах поблизу арсеналу продовжують працювати 21 піротехнічна група від ДСНС України з метою очищення місцевості, доріг та під’їзних шляхів від залишків вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, вночі 9 жовтня на території 6-го арсеналу Міноборони поблизу смт Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області сталися вибухи, що спричинили пожежу. З прилеглих територій евакуйовано понад 12,5 тисяч осіб. Закрито повітряний простір в радіусі 30 км, призупинено рух залізничного та автомобільного транспорту. Для запобігання надзвичайних ситуацій від газопостачання відключено м. Ічня та 11 населених пунктів.
В Ічні та найближчих населених пунктах розпочалася операція з розмінування територія у радіусі 16 км від військового арсеналу.
Уряд для подолання наслідків вибухів на військовому арсеналі поблизу Ічні виділив 100 мільйонів гривень.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 605 | Теги: Ічня, Вибухи, боєприпаси | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar