реклама партнерів:
Головна » 2024 » Січень » 23 » Звернення громади ПЦУ: "Займатись духовністю та вихованням, а не грати на руку москви..."
20:40
Звернення громади ПЦУ: "Займатись духовністю та вихованням, а не грати на руку москви..."
Звернення громади ПЦУ: Займатись духовністю та вихованням, а не грати на руку москви - парафіяльна громада Святителя Феодосія Чернігівського звернулась до депутатського корпусу Коропської селищної ради.
У зверненні рада наголошує на тому, що храм потрібен духовенству Православної Церкви України для духовного й патріотичного виховання молоді, здійснення богослужінь для воїнства та їх рідних. Нагадаємо, в Коропі досі немає жодної української церкви, а депутатський корпус, яким заправляють представники Батьківщини та екс-регіонали, що увійшли до партій "За Майбутнє", "Рідний дім" та "Європейської Солідарності", зривають процес передачі, саботуючи голосування та прикриваючись нібито інтересами історико-археологічного музею, який розмістили в християнській святині. Про необхідність передачі храму неодноразово говорив владика Чернігівський і Ніжинський ПЦУ Антоній (Фірлей). А під час крайньої сесії представниця ЄС Валентина Саволей назвала капеланів ПЦУ "релігійним десантом". 31 січня має відбутись сесія, де знову розглянуть це питання

Військовий капелан, о. Євген Орда





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2051 | Теги: короп, депутати, ПЦУ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar