реклама партнерів:
Головна » 2020 » Січень » 10 » 11 січня чернігівців та гостей міста запрошують щедрувати на Красну площу
18:24
11 січня чернігівців та гостей міста запрошують щедрувати на Красну площу
11 січня чернігівців та гостей міста запрошують щедрувати на Красну площу У Чернігові новорічно-різдвяні свята тривають. Завтра, 11 січня, усіх чернігівців та гостей міста запрошують щедрувати на Красну площу.
Новорічне казкове містечко з 14:00 год. наповниться чарівними звуками української музики. Святкову концертну програму «Щедрик» підготували відомі місцеві хорові колективи. Для відвідувачів на головній сцені Чернігова виступатимуть заслужений аматорський народний хор України «Десна» Міського Палацу культури ім.В.Радченка та народний аматорський хоровий колектив «Калина» Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

По закінченню програми «Щедрик» естафета перейде до фестивалю українських традицій «Де коза ходить, там жито родить», який розпочнеться з 16.00 год. На головній сцені міста виступатимуть, зокрема, етно-гурти «Баламути» та «Ясно-Красно».

У рамках роботи казкового містечка з 17.00 год. відбудеться «Борщ-party». Усіх відвідувачів пригощатимуть традиційною українською стравою – Сіверським борщем, який готуватимуть з додаванням цікавих інгредієнтів. А відомі експерти розкажуть про традиції його приготування.

Цього ж дня для дітей Туристичний інформаційний центр приготував цікаві тематичні майстер-класи. Також розповідатимуть про те, як відзначали ці свята в давнину. Початок о 10.00 год.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 572 | Теги: Красна площа, Чернігів, щедрування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar