реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 13 » 14 лютого – День жалоби в Чернігові
19:57
14 лютого – День жалоби в Чернігові
14 лютого – День жалоби в Чернігові З метою вшанування пам’яті загиблого під час виконання військового обов’язку Бушніна Євгена Валерійовича, солдата Збройних сил України,та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України 14 лютого в Чернігові оголошується Днем жалоби.
Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
На знак скорботи за загиблими буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста. У цей день на території обласного центру обмежується проведення розважально-концертних заходів.
Розпорядженням заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

14 лютого 2015 року, у суботу, об 11.30 у Катерининській церкві відбудеться прощання з Євгеном Бушніним. Запрошуємо всіх віддати шану ГЕРОЮ!





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1382 | Теги: Бушнін Євген, АТО, день жалоби | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar