реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 1 » Міжрегіональний молодіжний форум
18:39
Міжрегіональний молодіжний форум
Міжрегіональний молодіжний форум 29-30 січня на Чернігівщині в рамках Всеукраїнської молодіжної акції "Молодь єднає Україну” проходив Міжрегіональний молодіжний форум, присвячений героїко-патріотичному вихованню підростаючого покоління.
До участі у форумі запрошені молодіжні делегації Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Львівської областей та представники молодіжних громадських організацій, молоді депутати, студентство Придесення.
29 січня у День подвигу Героїв Крут учасники форуму оглянули вагони-музей і поклали квіти до Меморіалу Наступного дня в обласній державній адміністрації з учасниками форуму зустрівся заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько.
У вітальному слові Володимир Приходько зазначив, що оволодіння молоддю системою національних і загальнолюдських цінностей, усвідомлення своєї причетності та відповідальності за долю народу України є одним з пріоритетів діяльності органів виконавчої влади.
Виступаючи перед присутніми, начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Борис Атрощенко наголосив: відзначення 91-ї річниці подвигу Героїв Крут – символ єдності, здатності українців до консолідації.
В обговоренні питання взяли участь: заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Черкаської ОДА Максим Зеленський, заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської ОДА Віталій Останній, завідувач сектором по роботі з молоддю управління у справах сім’ї та молоді Вінницької ОДА, Наталія Заболотна, головний спеціаліст управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Ковальський Андрій, представники молодіжних делегацій областей.
Учасники форуму мали змогу ознайомитись з історією древнього Чернігова.

Джерело: За інформацією офіційного сайту облдержадміністрації, http://cg.gov.ua/single_....AT=2899



Категорія: Молодь | Переглядів: 1522 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar